Zoeken

  • Nederlands
  • Engels

GT Project GreenOffice, Rotterdam

Groene kantoorwand voor uitzendbureau

In het centrum van Rotterdam is een bedrijf aan de Blaak van binnen voorzien van een 8 m2 grootte groene kantoorwand. Deze kent een grootte verscheidenheid aan beplanting en zorgt voor een levendige uitstraling in het interieur. Deze wand op basis van het GT-systeem kan ook geleverd worden met een enkelvoudige beplanting. Bijvoorbeeld door alleen lavendel of rozen toe te passen.

De wand wordt gevoed met water dat middels een uitgebalanceerd systeem via een irrigatiekast 20 meter verderop wordt afgetapt. Door een visueel alarm aan te brengen worden eventuele storingen in waterafgifte direct gedetecteerd. Het systeem behoeft geen waterafvoer. Het water wordt opgevangen in een lekbak en verdampt. Uit voorzorg is er nog een verdamper in de bak aangebracht die in werking treedt als de waterstand te hoog wordt.

Omdat de daglichttoetreding onvoldoende was in deze ruimte, voor een natuurlijk groeiproces, zijn er een aantal speciale groeilampen opgehangen ten behoeve van de onmisbare fotosynthese van de planten.

gegevens        :       
object             : groene kantoorwand
adres              : Westblaak, Rotterdam
opdrachtgever : Uitzendbureau
gevelsysteem  : Greenface GT-systeem Interieur
grootte           : 8 m2