Zoeken

  • Nederlands
  • Engels

GS GreenBuilding, Rotterdam

gegevens         :
object              : Kantoorgebouw
adres               : Hoofdweg 480 – 486, Rotterdam
opdrachtgever : Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars bv / Neo property Solutions

Transformatievoorstel voor bestaand kantoorgebouw
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam imago, hebben wij een transformatievoorstel gedaan voor een bestaand kantoorgebouw op een belangrijke verbindingsas tussen Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Het kantoorgebouw is voorzien van de uitbreiding op ons gevelsysteem Greenface waarbij de gehele gevel in een keer wordt voorzien van een groen jasje. Hedera en seizoensbloeiers samen zorgen voor een gevarieerd beeld gedurende de verschillende jaargetijden en voor een immer groen beeld, ook tijdens de winter.

De kozijnen zijn hierbij ingekaderd om het hinderlijk begroeien van de ramen te voorkomen. Ook de entree heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Zo zijn de luifel en de kolommen welke de aandacht naar de entree trekken voorzien van Cortens-staal om zo samen met de groene gevel een samenhangend geheel te vormen.

Ook deze gevel zal voorzien worden van een automatisch watergeefsysteem welke gebruik zal maken van regenwater. De gevel zal door ons worden onderhouden en op afstand door ons worden gemonitord zodat de gebruiker zorgeloos kan genieten van zijn/haar groene imago.

momenteel wordt dit object te koop/ te huur aangeboden met groene gevel! Dus bent u op zoek naar een dergelijk kantoorgebouw met een unieke uitstraling en een impuls voor 'de branding' van uw bedrijf klik dan op deze link: www.neopropertysolutions.nl

Als u wilt weten welke klimaatvoordelen een dergelijke gevel opleverd dan kunt kijken op de link: waarom een groene gevel?